"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

nieuwsbrief

Bedankt voor uw inschrijving

Leuk dat u op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen, neem hieronder vast een kijkje bij onze meest recente nieuwsberichten of doe één van de scans.

Lees hier onze
meest recente nieuwsberichten

Subsidie investeren in geïntegreerde gewasbescherming

De subsidieregeling investeringen geïntegreerde ge­wasbescherming wordt dit jaar opengesteld van 20 tot en met 28 juni. Er kan subsidie worden verkregen voor een investering in één nieuw bedrijfsmiddel. Het moet als doel hebben ziekten, plagen en onkruiden te be­strijden met preventieve of niet-chemische maatrege­len.

WA-verzekering voor werkmaterieel

Volgens de Wet aansprakelijkheidsverzekering motor­rijtuigen (WAM) moet een eigenaar al zijn motorrijtui­gen verzekeren voor wettelijke aansprakelijkheid (WA). Voor de wet is een motorrijtuig een voertuig dat zichzelf motorisch kan voortbewegen en een aandrij­ving op de wielen heeft.

Vestigingssteun jonge landbouwers op 3 juni opengesteld

Er wordt tot 2027 € 240 miljoen beschikbaar gesteld voor jonge landbouwers die een bedrijf geheel of ge­deeltelijk overnemen of een bedrijf starten. Deze zoge­naamde vestigingssteun wordt voor het eerst openge­steld van 3 juni tot en met 2 augustus 2024.
× Hoe kunnen we je helpen?