"*" geeft vereiste velden aan

Boschland Accountants & Adviseurs en Van Eck Accountants & Belastingadviseurs slaan handen ineen

Boschland Accountants & Adviseurs is per 1 januari 2023 een verregaande samenwerking aangegaan met Van Eck Accountants & Adviseurs in Buren (Gld). Alle activiteiten van Van Eck worden voortgezet onder de naam van Boschland. Om de kwaliteit en de continuïteit van zijn kantoor te waarborgen heeft Gerard van Eck besloten tot deze samenwerking.

Van Eck is een full-service kantoor met accountancy, belastingzaken, advisering, HRM en salarisadministratie, en diverse branchegerichte specialisaties. Net als bij Boschland ligt de nadruk vooral op het MKB-segment. De activiteiten van beide kantoren sluiten hierdoor naadloos bij elkaar aan. Gerard van Eck en zijn hele team blijven verbonden aan Boschland. Het kantoor van Van Eck wordt geïntegreerd binnen de Lienden vestiging van Boschland.

Johan Bouman, directielid van Boschland, ziet de overname van Van Eck als een welkome aanvulling voor kantoor Lienden. “Het geeft ons de gelegenheid door te groeien en medewerkers verder te ontwikkelen. Bovendien beschikt Van Eck over een mooi netwerk en op deze wijze vergroten wij verder ons werkgebied in de Betuwe en deze regio”, aldus Johan Bouman.

Boschland Accountants & Adviseurs met kantoren in Ede, Hengelo (Gld), Lienden, Roermond en Twello is lid van de SRA (vereniging MKB-accountantskantoren), de NBA (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants) en het Register Belastingadviseurs (beroepsvereniging voor fiscalisten).

Boschland Accountants & Adviseurs is onderdeel van OndernemersKompas, een bundeling van bedrijven actief in de zakelijke financiële dienstverlening met als motto: ‘Wij helpen jou bij elk ondernemersvraagstuk in iedere levensfase, van zowel jouw bedrijf als die van jou als ondernemer. Wij weten de weg’.

Lienden, 3 januari 2023

Op de foto zittend links Gerard van Eck met de directie van Boschland Accountants & Adviseurs (zittend rechts Johan Bouman en staand links Nico Wagenvoort en rechts Henk Hoksbergen)

Mis niets en blijf op de hoogte van al het nieuws

× Hoe kunnen we je helpen?