"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Is uw ict op orde?

ICT quick scan

Zijn uw hardware en software nog up-to-date? Uw netwerk en systeem veilig genoeg? Kloppen de processen nog? Met onze gratis ICT scan krijgt u snel een actueel overzicht en enkele aanbevelingen met betrekking tot uw automatiseringsvraagstukken.

Hoe is het gesteld met uw automatisering?

Steeds meer zijn we afhankelijk van ICT geworden. Door te zorgen dat de ICT infrastructuur en processen van uw onderneming up-to-date zijn, is in de regel veel tijd en geld te besparen. Daarbij krijgen privacy en security een steeds grotere rol. Onze adviseurs geven u weer inzicht in de status van uw ICT-park. Hiermee kunt u de juiste strategie bepalen, alternatieven bekijken, risico’s beheersen en mogelijk geld en tijd besparen.

We kijken met een scherp oog naar uw huidige situatie. Applicaties wijzigen voortdurend. Het is voor u vrijwel onmogelijk om alle updates en features bij te houden. Zijn alle risico’s voldoende afgedekt en heeft u niet overbodige licenties en programmatuur? 

Doordat wij op de hoogte zijn van de actuele techniek en procedures kunnen wij aanbevelingen doen die geld besparen of opleveren. Voorkom hoge ICT-kosten of een beveiligingslek en laat ons alles aandachtig checken.

Bent u benieuwd naar de stand van uw automatisering? Doe de gratis ICT quick scan voor de eerste snelle tips.

Beantwoord een aantal korte vragen en ontvang in een stoplichtoverzicht de eerste snelle tips. Binnen een paar minuten heeft u inzicht in de belangrijkste aandachtspunten van uw IT-landschap. Zitten er opvallende zaken tussen waar u meer over wilt weten? Neem dan contact met ons op voor de uitgebreide ICT scan of voor meer informatie en advies.

ICT Scan

1. Hoe heeft u op dit moment de ICT geregeld?
2. Cybercrime kent vele soorten en vormen zoals virussen en phising. Waan u niet te snel veilig. Heeft u zich gewapend tegen cybercrime?
3. Welke stappen heeft u ondernomen op het gebied van de AVG die betrekking hebben op de ICT?
4. Hoe is uw back-up geregeld?
5. Heeft u uw software licentieadministratie op orde?
6. Welk besturingssysteem gebruikt u?
7. Hoe oud zijn uw devices?
8. Bestaat er een draaiboek voor eventuele noodsituaties/storingen?
9. In hoeverre zijn uw werkprocessen** gedigitaliseerd?
** werkprocessen zijn taken en acties die door verschillende medewerkers worden uitgevoerd binnen uw organisatie.
× Hoe kunnen we je helpen?