"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

‘wij doen het anders’

Accountant & adviseur agrarische sector

Onze adviseurs kijken naar de individuele agrariër en staan dicht bij de klant.

Adviseur aan het woord: Aalt van de Kamp

“Wij staan klaar voor de agrarische ondernemer, de onderneming én zijn gezin. Wij brengen het verleden fiscaal scherp in beeld – langs de lijn van de regels – om ze voor te bereiden op de toekomst. Te ondersteunen in hun perspectief. En dat is een breed soms complex terrein, nooit eenzijdig belicht. Persoonlijk vind ik helderheid richting mijn klanten erg belangrijk: niet eromheen draaien, ook al is het politiek iets minder correct. De klant is bij mij koning, mits hij zich ernaar gedraagt. Grote maatschappelijke problemen probeer ik altijd terug te brengen naar het perspectief van het bedrijf, de ondernemer en zijn gezin: waar sta je nu? Waar moet je op acteren, juist als er onzekerheden zijn? Samen op weg naar morgen!”

Accountant agrarisch

De agrarische sector is complex door zowel regionale, Nederlandse als Europese wet- en regelgeving. Daarbij staat de agrarische sector momenteel voor grote uitdagingen en bedreigingen. Als agrarisch ondernemer kunt u dus wel een stevige steun in de rug gebruiken.

Zoekt u een accountant agrarisch en/of adviseur, die uw sparringpartner is van A tot Z? Die weet dat uw bedrijf staat voor een échte levenswijze? Dat er soms lastige familiezaken spelen, met de nodige emoties, bij een overname? Die kijkt naar (fiscale) leerpunten uit het verleden en u ondersteunt bij de toekomst? Die maatschappelijke problemen weet te vertalen naar de toekomst van úw bedrijf. Die u niks hoeft te vertellen over actuele wet- en regelgeving? Een nauw betrokken adviseur die met u meedenkt over het optimaliseren van uw bedrijfsvoering en financiering aanvraagt? Dan zit u bij de accountant agrarisch en/of adviseur van Boschland goed. Wij voelen ons thuis in de agrarische markt.

Groot genoeg om alles in huis te hebben en klein genoeg om persoonlijk te blijven!

Onze accountant agrarisch en/of adviseur komen zelf uit de branche. Ze kennen de markt op hun duimpje en zijn bekend met de dagelijkse problemen, knelpunten en uitdagingen. Ze zitten bij u aan de keukentafel, maar staan net zo graag naast u in de stal of op het land. En vanzelfsprekend volgen ze de ontwikkelingen op de voet, zodat deze in perspectief kunnen worden geplaatst. Wat betekent dit nu allemaal voor uw bedrijf? Waar staat u nu? Waar moet u straks op acteren? En wat is het perspectief voor de kinderen van het familiebedrijf? Wat zijn de leerpunten uit het verleden? Op heldere wijze kijken we naar het totaalplaatje. Ons persoonlijke adviezen op maat zijn dan ook nooit alleen gericht op de onderneming, maar vooral ook op u als ondernemer en uw gezin. 

Samen met uw accountant agrarisch ondernemen. Samen voor optimaal resultaat. Samen op weg naar morgen! 

‘Wij weten de weg’ en ‘wij doen het anders’. Dit zijn geen loze beloften, maar omschrijft exact hoe wij als accountant agrarisch erin staan.  We zijn nauw betrokken –  kennen onze klanten door en door – en hebben een groot hart voor boeren. Er staat veel te gebeuren. Dan heb je een betrokken accountant agrarisch en/of adviseur nodig met een scherp advies en sterke mening, die het anders doet en precies de juiste wegen weet te bewandelen. We houden hierbij altijd oog voor u, uw gezin en uw bedrijf.

Een greep uit de voordelen van Boschland Accountants Team Agrarisch  

 • Snelle en korte lijnen
 • Sterk commitment en veel persoonlijke aandacht 
 • Actuele fiscale- en sectorkennis 
 • Kennis van (agrarische) boekhoudpakketten, zoals Agrovision
 • Alles onder één dak

Start met administratie

Een goed advies begint met een goede agrarische administratie! Dit is altijd onze eerste stap.De basis van ons werk als accountant agrarisch is een goede administratieve vastlegging. Uw agrarische administratie is ook de basis. Deze twee zaken zijn belangrijk:

 • Grip op uw financiën – van een vertrouwde map tot een slimme app
 • Inzicht in uw financiën –  dit is iets lastiger, maar wij hebben speciaal hiervoor een eigen handige tool/werkwijze ontwikkeld. Onze werkwijze is samen te vatten in drie kernbegrippen: Efficiënt, Geautomatiseerd, Ondernemingsinzicht. U kiest hierbij zelf hoeveel werk u uitbesteedt.  

Neem contact op met één van onze agrarische adviseurs.

Team Agrarisch

Aalt van de Kamp

Bedrijfsadviseur

Henk Reijnders

Bedrijfsadviseur

Michel Lansink

Belastingadviseur

Danny Schokkenkamp

Assistent Accountant

Caitlin Vedder

Assistent Accountant

Klant aan het woord

Bedrijfsadviseur Agro, Herman Vrielink, op bezoek bij de familie Walvoort.

Wij weten de weg

Gespecialiseerde branches

Binnen ons accountantskantoor hebben wij diverse, speciale brancheteams opgezet. De accountants en adviseurs binnen deze teams weten alles van kansen & bedreigingen en specifieke wetgeving van de markt. Zet onze vakkennis altijd in! Want wij helpen u vooruit.

Agrarisch

Ondersteuning op administratief en financieel gebied door accountants en adviseurs uit de agrarische sector.

Bakkers

Advies, begeleiding of ondersteuning voor bakkers met financiële én organisatorische vraagstukken

Horeca

Het beste uit uw bedrijf halen met een gelijkwaardige gesprekspartner voor horeca-eigenaren.

Medisch

Ondersteuning bij aanvragen, regelingen, financiering en meer door onze medische adviseurs.

Non-profit

Vrijblijvend sparren met een vakkundige en betrouwbare expert van de branchegroep non-profit.

Wij weten de weg

 • Advies voor elke ondernemersvraag
 • Eén vaste sparringpartner
 • Altijd bereikbaar en dichtbij
 • Groeit mee met jouw bedrijf
 • 5 kantoren

Email ons

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Vul hier ons contactformulier in

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Online software

× Hoe kunnen we je helpen?