"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

wij weten de weg

Onderdeel van OndernemersKompas

Om jou te ondersteunen, zowel zakelijk als persoonlijk.

Wij zijn onderdeel van het OndernemersKompas

Wij zijn specialist op ons eigen gebied. Met een bak aan ervaring en expertise weten onze medewerkers het allerbeste uit je bedrijf te halen. Ze kennen de ins & outs van de business, weten wat er speelt in de markt. We zijn gedreven om jou het ondernemen zo comfortabel mogelijk te maken. Wij zijn er om je te ondersteunen, zowel zakelijk als persoonlijk. 

Bijzonder samenwerkingsverband

En dit doen we niet alleen…Het is dan ook uniek te noemen dat wij ons hiernaast – samen met andere oersterke merken – hebben verenigd in één club en onze krachten hebben gebundeld. Eén specialist voor alle financiële zaken: het OndernemersKompas. Alles onder één vlag. We maken onderling slim gebruik van elkaars krachten en specifieke kennis. Door het bundelen van de complementaire diensten is er voor klanten meer overzicht en efficiëntie. Met een hele persoonlijke en maatgerichte aanpak. Welke richting je ook op gaat, het OndernemersKompas weet de weg.   

Voor iedere situatie passend antwoord

Als startende ondernemer begin je aan een nieuw avontuur. Er komt veel op je af. Als je juist aan het groeien bent, loop je weer tegen andere uitdagingen aan. Er kan ook een moment komen dat je moet nadenken over een mogelijke bedrijfsoverdracht aan de generatie na jou. Iedere situatie is anders. Ieder bedrijf is anders. En ieder mens.

Daarom is het prettig als je de juiste partner hebt, die jou en je bedrijf leert kennen en je een kompas biedt aan alles wat je nodig hebt. Die meegroeit met je bedrijf. Een partner die tegelijkertijd gelijkwaardig is en staat voor betekenisvolle, duurzame samenwerkingen. Het OndernemersKompas helpt je. Van je administratie, salarissen, HR en verzekeringen tot aan accountancy, financieringen, fusies en overnames en pensioenen. En ook persoonlijk: bij het (ver)kopen van je huis, het verkrijgen van een hypotheek en VVE-beheer.

Daarom zijn wij ook onderdeel van het OndernemersKompas. Dit levert het jou op:  

 • Antwoord voor elke ondernemersvraag
 • Eén vaste sparringpartner
 • Altijd bereikbaar en dichtbij
 • Specifieke brancheteams voor praktijkgerichte en dienstverlenende ondernemers
 • Snelle opvolging en oplossingsgericht
 • Groeit mee met jouw bedrijf
 • 13 kantoren, 9 locaties in Midden-, Oost- en Zuid-Nederland
 • Sterk netwerk en goede contacten met banken, belastingdienst en andere partners

Maak vandaag nog kennis met het OndernemersKompas

Wij weten de weg

 • Advies voor elke ondernemersvraag
 • Eén vaste sparringpartner
 • Altijd bereikbaar en dichtbij
 • Groeit mee met jouw bedrijf
 • 5 kantoren

Email ons

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Vul hier ons contactformulier in

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Ontdek welke merken participeren! Ontdek ons kompas aan diensten:

Welk ondernemersvraagstuk jij ook hebt, in welke fase jij als ondernemer of jouw bedrijf zich ook bevindt: Boschland is er om jou tijdens je gehele reis te ondersteunen op een manier die bij jou past. Want samen kunnen we het verschil maken.

Wil jij jouw salaris- en personeelsadministratie geheel of gedeeltelijk uitbesteden? Jouw organisatie op jouw manier hiervan ontlasten, zodat jij als ondernemer of bedrijf volledig focus kunt hebben op jouw bedrijfsactiviteiten.

Bij ACMA ben je ervan verzekerd dat jouw administratie op orde is. ACMA maakt administratievoering gemakkelijk, inzichtelijk en geeft opbouwende adviezen waar je echt wat aan hebt op administratief, financieel en fiscaal gebied. 

Wij zijn een klein, onafhankelijk assurantiekantoor op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten met als specialiteit Employee Benefits.  Wij bieden onze klanten – particulieren, kleine zelfstandigen en mkb’ers – graag een stukje gemak op basis van vertrouwen.

Biedt een compleet pakket aan dienstverlening op het gebied van Verenigingen van Eigenaren en hun gebouwen c.q. gezamenlijke eigendommen. Tot onze dienstverlening behoort ook begeleiding en advisering op het gebied van verduurzaming en energiebesparing.

CSE is een fullservice administratiekantoor in Noord-Oost Nederland. Van administratieve verzorging tot opstelling jaarrekening, van verzorgen salarisadministratie tot fiscaal advies. Altijd laagdrempelig, met persoonlijke aandacht en praktijk- en oplossingsgericht.

× Hoe kunnen we je helpen?