"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen naar succes

Accountant voor MKB

Krijg een duidelijke koers voor ogen met onze MKB accountants

Accountant voor MKB

De naam geeft het al aan, wij zijn hoofdzakelijk gericht op het MKB. U doet waar u goed in bent. Waar uw hart en passie liggen: ondernemen. We nemen op onze beurt u veel werk uit handen. Wij bieden u het inzicht dat u nodig heeft om de juiste beslissingen te nemen.

Menselijke MKB accountant

Vanaf de prille start van Boschland is er een sterke affiniteit met het MKB. Boschland en familiebedrijven horen bij elkaar. Bakkers, boeren, horeca; het MKB is dé motor van de maatschappij. Het MKB is thuis bij Boschland. Boschland adviseurs en accountants zijn thuis bij het MKB. Kortom, het menselijke aspect verbindt.   

Boschland spreekt de taal van deze ondernemers. Geen poespas, geen vaag gedoe. Maar eerlijke taal, eerlijke gefundeerde adviezen met een concrete aanpak en een opvallende hands-on-mentaliteit. Doen we je belooft. Geen loze beloften. Pragmatisch meedenken en concrete ondersteuning in de bedrijfsvoering van elke ondernemer, of u nu starter bent of zzp’er, een gerenommeerd bedrijf leidt met 50 man personeel of een bedrijf dat bijna klaar is voor de bedrijfsoverdracht aan één van de kinderen…

Samen naar succes

Wat is het beste voor u? Waarmee kunt u vooruit?  Waarmee behalen we – samen – resultaat? Ondernemen moet zo onbezorgd mogelijk. Met cijfers die op orde zijn. Maar het draait niet alleen om cijfers. We kijken veel verder dan de cijfers. Met elkaar hebben we een duidelijke koers voor ogen. We zien kansen en gaan uitdagingen niet uit de weg, we omarmen ze zelfs als het nodig is. Als u wint, winnen wij ook. Als u succes heeft, hebben wij dat ook.   

Ken je klant

Bijna elk bedrijf noemt zichzelf klantgericht. Het zegt dus eigenlijk niet zoveel. Je moet het echt laten zien, laten voelen. Niet een keer per jaar, maar in alle contacten die er zijn. Wij kennen onze klanten. Weten precies wie onze klanten zijn. Waar lopen ze tegenaan? Waar gaat hun hart sneller van kloppen? Wat maakt ze trots en dankbaar? Soms met een klein gebaar kun je al laten weten dat je aan ze denkt. Dat je met ze meeleeft, ook als het soms minder gaat. Ook als complexe vragen, verdienen om eerlijk beantwoord te worden. Ook als er zorgen zijn als het gaat om de toekomst van het bedrijf. Dat je ze mag coachen op het ondernemerspad. Want ondernemen is een uitdaging. Ondernemen betekent vaak hobbels nemen. En achter elke onderneming schuilt een mens.  

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 5 kantoren

Email ons

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Vul hier ons contactformulier in

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Overige diensten

Accountancy

Onze accountants geven inzicht in uw financiële situatie, zodat u meer uit uw bedrijf kan halen.

Fiscaal advies

Benut uw fiscale kansen met ondersteuning van de specialisten van Boschland fiscaal advies.

Financiële planning

Stap voor stap brengen wij uw financiële situatie in kaart. Helder, duidelijk en overzichtelijk.

Fusies en overnames

De adviseurs van Boschland accountants en adviseurs begeleiden u bij fusies en overnames.

Online software

× Hoe kunnen we je helpen?