"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De juiste partners om u heen

Financieel adviseur

Boschland accountants en adviseurs denkt mee op elk niveau.

Financieel adviseur

Wij weten de weg. Voor élke ondernemer weten wij een passende weg. Samen bepalen wij de richting. Met een flinke dosis parate kennis en jarenlange ervaring denkt u financieel adviseur van Boschland met u mee. Vandaag. Morgen en overmorgen.  

Ontdek wat een financieel adviseur doet

Wat doet uw financieel adviseur? En wanneer heeft u hem eigenlijk nodig? In welke fase van uw onderneming? Uw financieel adviseur adviseert over (maatschappelijke) ontwikkelingen binnen uw bedrijf, maar net zo goed ook over die daarbuiten. We volgen interessante ontwikkelingen en trends op de voet en delen die met u. We kijken met elkaar welke maatschappelijke of actuele ontwikkelingen uit de markt relevant zijn. We kijken welke aanpassingen er eventueel nodig zijn. U krijgt persoonlijk advies rondom alle financiële beslissingen, waar u mee te dealen heeft. Advies dat stevig is onderbouwd. Altijd eerlijk en transparant. In elke levensfase doemen andere vraagstukken op. Als er grote veranderingen aankomen, geeft onze financieel adviseur houvast. En uw bedrijfsvoering? Die nemen we gelijk even onder de loep.  Wordt het aanpassen of zo laten? Hoe dan ook, we gaan samen voor meer rendement. 

In huis en erbuiten

Boschland heeft vakkundige financieel adviseurs in huis. Adviseurs die stuk voor stuk de materie beheersen. Die hun kennis continu bijhouden door middel van cursussen en scholing, zodat de kennis up-to-date is en concreet toepasbaar. Die weten wat er speelt. Die weten wat ondernemerschap betekent. En die ook een spiegel durven voorhouden.

Boschland gaat nog een stap verder. Want behalve financieel adviseurs onder ons eigen dak zijn er veel soorten financiële dienstverleners aanwezig buiten onze muren. Daarom zijn de krachten slim gebundeld binnen een speciale groep Ondernemerskompas.  Een groep van specialisten met maar één doel: elke ondernemer financieel vooruithelpen. Bij elk ondernemersvraagstuk. In iedere fase. Van starter tot bestaand bedrijf. De mogelijkheden en opties binnen deze unieke samenwerking zijn haast oneindig. Er is altijd een expert in huis voor elke type ondernemer en voor elke fase: van HR en administratie tot en met verzekeringen en pensioenen.

Waarom het Ondernemerskompas?

Of je nu net een bedrijf start, groeiambities hebt, gaat fuseren of op het punt staat over te dragen: niet een situatie is gelijk. Ieder bedrijf is anders. En iedere ondernemer. Daarom is het prettig als u de juiste partners om u heen heeft. Die een helder kompas bieden. Van administratie, salarissen, HR en verzekeringen tot aan accountancy, financieringen, fusies en overnames en pensioenen. En ook persoonlijk: bij het (ver)kopen van uw huis, het verkrijgen van een hypotheek en VVE-beheer. Alles samen onder één paraplu.

Wilt u meer weten over de besparingen die wij mogelijk voor u kunnen realiseren?

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 5 kantoren

Email ons

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Vul hier ons contactformulier in

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Overige diensten

Accountancy

Onze accountants geven inzicht in uw financiële situatie, zodat u meer uit uw bedrijf kan halen.

Fiscaal advies

Benut uw fiscale kansen met ondersteuning van de specialisten van Boschland fiscaal advies.

Financiële planning

Stap voor stap brengen wij uw financiële situatie in kaart. Helder, duidelijk en overzichtelijk.

Fusies en overnames

De adviseurs van Boschland accountants en adviseurs begeleiden u bij fusies en overnames.

Online software

× Hoe kunnen we je helpen?