"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zit gegarandeerd goed bij ons gedreven team

Brancheteam Bakkers

Kunt u uw bedrijfsvoering optimaliseren? Laat u adviseren door de adviseurs van het bakkersteam.

Accountants voor de bakkersbranche

Accountants voor de bakkersbranche

Wij kennen de bakkerswereld en de kneepjes van dit vak als geen ander. Als ambachtelijke bakker zijn er veel uitdagingen: supermarkten winnen steeds meer terrein, consumenten zijn kritisch en de grondstof- en energieprijzen stijgen ongekend hard. Weet dat groei, ontwikkeling en specialisatie – ook in deze onzekere tijden – mogelijk is. Bent u een startende, of gevestigde bakker? Voor elke levensfase van een bedrijf staat het bakkersteam van Boschland accountants en adviseurs u bij. Advies, persoonlijke begeleiding of gedegen ondersteuning? Zeg het maar. Al 20 jaar zijn wij nauw betrokken bij bakkers met financiële én organisatorische vraagstukken.

Profileren als ambachtelijke bakker

Succesvolle bakkers onderscheiden zich van supermarkten en door innovatief te werk te gaan. Maar waar in de bedrijfsvoering kunt u optimaliseren? Het Bakkersteam van Boschland accountants en adviseurs adviseert u op basis van branche specifieke cijfers en kengetallen. Met bedrijfsvergelijkingen krijgt u inzicht in uw omzet, waar nodig en mogelijk adviseren wij u over lastenvermindering en fiscale voordelen specifiek voor de bakkersbranche.

Tijdsbesparing door automatisering

De accountants en adviseurs van het Bakkersteam zijn groot voorstander van automatisering. Uw administratie hoeft u niet onnodig veel tijd te kosten. Door het slim leggen van de juiste koppeling tussen uw kassasysteem en administratie werkt uw bedrijf voor u. De omzetcijfers komen gelijk in uw administratie. U hoeft nooit meer handmatig gegevens in te vullen. Daarnaast hebben wij voor facturen verschillende digitale oplossingen, zoals Scan & Herken.

Bedrijfsoverdracht van uw bakkerij

Stoppen of zelfs overstappen naar een andere branche? U zit gegarandeerd goed bij ons gedreven Bakkersteam: dit team adviseert en begeleidt u bij bedrijfsoverdracht, opvolging en het eventueel aanvragen van een IOAZ-uitkering (inkomensvoorziening voor oudere en gedeeltelijk arbeidsongeschikte gewezen zelfstandigen).

BakkerijMonitor

Wie wil niet zijn rendement verbeteren of actief kunnen bijsturen op cijfers? De BakkerijMonitor, van BRICC, geeft bakkers inzicht in de anonieme resultaten van de collega-bakkers (benchmark) en in hun eigen ontwikkelingen. Met de BakkerijMonitor kunt u onder meer omzetten of klantenaantallen van verschillende vestigingen met elkaar vergelijken, prestatie van uw assortiment zien, ontwikkelingen in kengetallen zien en een inkijk in de veranderende markt krijgen. 

U kunt gratis meedoen met de BakkerijMonitor of u kunt kiezen voor een uitgebreidere rapportage. Voor meer informatie over de BakkerijMonitor verwijzen wij u naar BRICC.

Wilt u meer informatie?

Team Bakkers

Henk Hoksbergen

AA

Accountant

Alfred Stegerman

AA

Accountant / Bedrijfsadviseur

Huub Rutten

Relatiebeheerder

Kees-Jan van Hattum

Relatiebeheerder

Wij weten de weg

  • Advies voor elke ondernemersvraag
  • Eén vaste sparringpartner
  • Altijd bereikbaar en dichtbij
  • Groeit mee met jouw bedrijf
  • 5 kantoren

Email ons

Stuur ons een bericht en
we nemen contact met je op.

Vul hier ons contactformulier in

Laat je gegevens achter en een van onze deskundige medewerkers neemt contact met je op.

Gespecialiseerde branches

Binnen ons accountantskantoor hebben wij diverse, speciale brancheteams opgezet. De accountants en adviseurs binnen deze teams weten alles van kansen & bedreigingen en specifieke wetgeving van de markt. Zet onze vakkennis altijd in! Want wij helpen u vooruit.

Agrarisch

Ondersteuning op administratief en financieel gebied door accountants en adviseurs uit de agrarische sector.

Bakkers

Advies, begeleiding of ondersteuning voor bakkers met financiële én organisatorische vraagstukken

Horeca

Het beste uit uw bedrijf halen met een gelijkwaardige gesprekspartner voor horeca-eigenaren.

Medisch

Ondersteuning bij aanvragen, regelingen, financiering en meer door onze medische adviseurs.

Non-profit

Vrijblijvend sparren met een vakkundige en betrouwbare expert van de branchegroep non-profit.

Online software

× Hoe kunnen we je helpen?