"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een stage bij Boschland is dé manier om praktijk ervaring op te doen

Stage lopen bij Boschland

Stage lopen bij Boschland betekent een veelzijdige stage, waarbij je veel leert! Ontwikkel jij je goed? Dan krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. In teamverband draag jij je steentje bij om onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Je hebt vrijheid in je werkzaamheden en we begeleiden je waar nodig is. Zo krijg je een persoonlijke mentor, die samen met jou jouw ontwikkeling bijhoudt.

Je verwerkt (zelfstandig) financiële administraties, je leert hoe je een jaarrekening samenstelt van kleine ondernemingen en hoe je aangiftes voor klanten verzorgt. Kortom, je leert de fijne kneepjes van het vak!

Wat bieden wij jou?
Tijdens jouw afstudeer- of meewerkstage krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Heb jij jouw meerwaarde bewezen? Dan kun je eventueel, na je stage, bij ons blijven werken of werken combineren met studeren.

Stage lopen bij Boschland betekent:

  • Een leerzame en veelzijdige stage
  • Een jong en gedreven team
  • Een prima stagevergoeding
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • Een laptop
  • Na je stage eventueel een bijbaan of startersfunctie
  • Gezellige collega’s

Wie is Boschland?
Boschland accountants en adviseurs geeft werknemers de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien. Werknemers krijgen de vrijheid om een traject van begin tot einde te beheersen én er is een goede balans tussen werk en privé.

Er heerst een wij gevoel, waarbij het gezamenlijk doel is om de klant uitstekend te bedienen. Boschland is een betrokken sparringpartner met hart voor de ondernemer

Boschland is partner van OndernemersKompas, een groep ondernemingen op het gebied van financiële diensten. Als partner beschikken wij over diverse specialisaties en bieden zo meer expertise aan onze klanten. Daarnaast creëert dit meer ontwikkelingsmogelijkheden voor jou. Wij zorgen samen voor een mooie start!

Geïnteresseerd?
Wil jij bij ons stage komen lopen? Stuur dan jouw motivatiebrief en curriculum vitae naar vacatures@boschland.nl t.a.v. Theo van Hardeveld.

× Hoe kunnen we je helpen?