"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

uniek als werkgever

Werken bij

Een betrokken sparringpartner met hart voor de ondernemer

Wat maakt Boschland uniek als werkgever?

Boschland accountants en adviseurs geeft werknemers de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien. Werknemers krijgen de vrijheid om een traject van begin tot einde te beheersen én er is een goede balans tussen werk en privé.

Er heerst een wij gevoel, waarbij het gezamenlijk doel is om de klant uitstekend te bedienen. Boschland is een betrokken sparringpartner met hart voor de ondernemer. 

Boschland is partner van OndernemersKompas, een groep ondernemingen op het gebied van financiële diensten. Als partner beschikken wij over diverse specialisaties en bieden zo meer expertise aan onze klanten. Daarnaast creëert dit meer ontwikkelingsmogelijkheden voor jou. Zo neem jij tijdens jouw inwerkperiode deel aan de OndernemersKompas Academie, waarbij je door een vaste mentor wordt begeleid. Je krijgt een persoonlijk ontwikkelingsplan, zodat je precies weet wat er van je wordt verwacht. Zo zorgen wij samen voor een mooie start!

Michel Lansink

Belastingadviseur

“Hiervoor werkte ik bij de Belastingdienst. Boschland leek mij wel een uitdaging omdat je hier zelfstandig kan werken en een diversiteit aan klanten hebt. Het werk op onze fiscale afdeling omvat alles; zowel inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, etc. Daarnaast heb ik regelmatig overleg met de accountants en relatiebeheerders over hun klanten. Omdat fiscaal veel met terugwerkende kracht gaat is het werk doorgaans goed te verdelen. Ik ben niet om half 9 binnen en om 5 uur weer weg, maar het zou wel kunnen. Omdat ik onlangs vader ben geworden is dat wel een fijne gedachte.”

Martijn Brouwer

Accountant

“Toen mijn vrouw en ik net een kindje hadden gekregen baalde ik ervan dat ik regelmatig laat thuis was. Het is nu eenmaal cultuur bij grote kantoren dat je moet overwerken. Door mijn overstap naar Boschland heb ik een leuke functie dichtbij huis en ben ik ’s avonds op tijd om mijn kinderen nog te zien. Natuurlijk hebben we ook hier drukke periodes, maar dat is niet het hele jaar door. Het vertrouwen onderling is groot, net als de wil om even een collega te helpen die even ergens niet uit komt. Of om even mee te lopen om een frietje of ijsje om de hoek te halen!”

Rick van Wely

Bedrijfsadviseur

“Ik ben al 12,5 jaar in dienst bij Boschland. Toen ik hier begon was ik nog een stagiair op de salarisadministratie. Uiteindelijk beviel het zo goed dat ik hier ben blijven plakken. Om meer uitdaging aan te gaan, heb ik na een jaar de switch naar de financiële kant gemaakt. Waar ik voorheen vooral contact had via de mail en telefoon, ben ik nu regelmatig bij klanten op kantoor of thuis. Dan leer je ze ook goed kennen en weet je beter waarmee en wanneer je kunt helpen. Met sommige collega’s heb ik zoveel meegemaakt, dat het bijna als familie voelt. Ook komen we elkaar regelmatig tegen op een van de voetbalvelden in de buurt, of daag ik ze uit om te gaan bootcampen of om mee te doen met een obstakel run.”

× Hoe kunnen we je helpen?